Geachte gast,

Vanwege de corona maatregelen hebben wij een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Daarom gaan wij het reserveringssysteem vanaf 1 juni iets aanpassen, zodat al onze gasten de mogelijkheid krijgen om een tafeltje te reserveren. 

Overdag kunt u reserveren van 09:30 uur tot 14:30 uur, de gereserveerde tafel staat dan 2,5 uur tot uw beschikking. Voor het diner gaan we met 2 shifts werken. Ook als u opteert voor een reservering voor het vroege diner is uw tafel beschikbaar voor 2,5 uur. Als u kiest voor de late optie dan is er geen eindtijd verbonden aan uw reservering. Wilt u een tafeltje op ons terras, dan kan dat op ons terras aan de achterzijde. Deze reservering kan alleen telefonisch gemaakt worden.

Er mogen volgens het protocol maximaal 4 gasten aan een tafel zitten, meer is uitsluitend toegestaan als het gasten betreft die een gezamenlijke huishouding vormen. Tevens is het van belang dat u als gast zoveel mogelijk blijft zitten, dus alleen opstaan om gebruik te maken van het toilet en om de zaak te verlaten. We roepen u daarnaast op om zoveel mogelijk contactloos of met de pin te betalen.

Naast de aanpassingen aan ons reserveringssysteem hebben wij de nodige maatregelen getroffen zodat een bezoek aan ’t koffiehuuske voor zowel u als ons personeel gezond en hygiënisch is. Bij aanvang van uw bezoek vindt er een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn. Mochten die er zijn dan zullen wij u de toegang weigeren. Zodra u heeft plaats genomen verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren, ons personeel zal hier zorg voor dragen. Al onze tafels staan 1,5 meter uit elkaar en worden na ieder bezoek goed schoon gemaakt, alsmede de stoelen en menukaarten. Daarnaast is ons personeel duidelijk geïnstrueerd en nemen zij de hoogst mogelijke hygiënemaatregelen in acht.

Uiteraard roepen wij u ook op om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen, dus breng geen bezoek aan ’t koffiehuuske als u gezondheidsklachten heeft. Daarnaast voldoende afstand bewaren, hoesten en niezen in uw elleboog en voldoende uw handen wassen en papieren zakdoekjes gebruiken. Deze dient u meteen weg te gooien. We hebben desinfectie en tissues beschikbaar voor al onze gasten.

In het restaurant vindt u op verschillende plekken een overzicht terug van de genomen maatregelen en instructies. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. 

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij ’t Koffiehuuske.

Team ’t Koffiehuuske