Geachte gast,

Helaas hebben wij ons Huuske wederom moeten sluiten. Hoe lang het gaat duren is ook deze keer niet duidelijk, zeker is dat we niet open mogen voor half januari. Zodra we weer open mogen zullen we dit via deze website en onze social mediakanalen bekend maken. Dan staan we weer klaar om jullie te ontvangen met een glimlach en de service die jullie van ons gewend zijn.

We hebben daarnaast besloten om geen afhaal of bezorg mogelijkheden aan te bieden. We hopen dat we zo snel mogelijk weer open mogen om op onze eigen wijze jullie te verwennen met goede service, een lekker glaasje en een heerlijk hapje. Wel kunt u terecht voor het aanschaffen van cadeaubonnen, hiervoor kunt u ons bellen of mailen.

Daarnaast willen we nogmaals de huidige indeling/werking van ons reserveringssysteem onder de aandacht brengen, zodat jullie zonder problemen kunnen reserveren zodra we weer open mogen.  Als u reserveert voor ontbijt of lunch dan heeft u uw tafeltje voor 1 uur en 15 minuten ter beschikking. Voor het diner heeft u uw tafeltje voor 2 uur tot uw beschikking. Deze tijdsblokken hebben we zo ingedeeld om voor iedereen de mogelijkheid te creëren om te komen ontbijten, lunch en/of dineren bij ’t Koffiehuuske, aangezien we beperkt zijn in het aantal zitplaatsen met de huidige maatregelen. Reserveren via ons online systeem is altijd het beste en snelste, dan bent u ten alle tijden verzekert van het tafeltje dat u gereserveerd heeft op en voor de aangegeven tijd. Mocht er iets niet duidelijk zijn of u vindt geen geschikt tijdstip/datum voor uw reservering dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons Huuske!

Team ‘t Koffiehuuske